Voordelen uitzendbureau

Dagelijks brengen uitzendbureaus de vraag naar vacatures en het aanbod van werkzoekenden bij elkaar. Ben je op zoek naar werk? Dan kun je je inschrijven bij een uitzendbureau als werkzoekende. Hier kom je terecht in een cv-database. Wanneer een werkgever een vacature plaatst bij het uitzendbureau, zal het bureau in de database gaan zoeken naar geschikte kandidaten. Het uitzendbureau vormt als het ware een grote verzamelplek van cv's en vacatures en. Daarnaast biedt een uitzendbureau vaak ondersteuning bij sollicitaties en helpt je op weg naar je sollicitatiegesprek.

Bij een uitzendbureau zijn vacatures te vinden uit diverse branches. Je hebt ook uitzendbureaus in Eindhoven die specifiek gericht zijn op één bepaalde branche. Gelukkig zijn de vacatures niet meer 'uitsluitend' tijdelijk van aard. Vroeger lag de nadruk op de korte, flexibele en tijdelijke banen. Als starter op de arbeidsmarkt is jouw voordeel dat je in een korte tijdsperiode veel werkervaring kan opdoen. Je werkt bij diverse bedrijven en kunt zo een mooi cv opbouwen.

Een uitzendbureau biedt vaak meerdere diensten aan:
Uitzenden: Vaak tijdelijke klussen van enkele dagen tot aan een paar maanden. Ideaal voor starters.
Detacheren: Vaak voor langere klussen (tot ongeveer een half jaar)
Payroll: Waarbij de opdrachtgever de kandidaat zelf heeft gevonden en onderbrengt bij een uitzendbureau
Werving- en Selectie: Contracten die rechtstreeks met de opdrachtgever worden afgesloten. Het uitzendbureau regelt hier alleen de werving en selectie voor de opdrachtgever

Uitzendbureaus Eindhoven: Schrijf je nu in!

In Eindhoven zijn diverse uitzendbureaus gevestigd waar je je direct kunt inschrijven. Dit kan meestal online maar soms word je ook uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem in dat geval altijd je cv en overige gevraagde documenten mee.

Vind hier een overzicht van uitzendbureaus in Eindhoven.